Zoekmachine optimalisatie

Populair worden op internet of meer bezoekers genereren, zoekmachine optimalisatie is dé dienst die u nodig heeft! Xspire heeft kennis van de huidige eisen van Google en andere zoekmachines om u bovenaan te krijgen in de zoekresultaten van de klant

De zoekmachine optimalisatie tactiek

Om een goed beeld te krijgen van de branche waar u zich in bevindt kijken we allereerst naar de concurrende bedrijven, ofwel een concurrentie analyse. Waar worden deze klanten op gevonden? Wat zijn de knelpunten bij de concurrent? Door deze vragen te beantwoorden zien we waar wij met uw website op kunnen inspelen om deze boven de website van uw concurrent te kunnen plaatsen.

Zoekwoorden onderzoek

Vervolgens doen we een zoekwoorden onderzoek naar de woorden die relevant zijn in uw branche. Dit zijn meestal specifieke producten of diensten waar u op gevonden wilt worden. In het zoekwoorden onderzoek geven we weer op welke woorden we het beste kunnen inspelen aan de hand van zoekvolume en concurrentie op de geselecteerde woorden.

Verbeterpunten

Naast het zoekwoorden onderzoek worden de speerpunten van uw website onderzocht. Waar loopt de zoekmachine vast? Waar kunnen we meer zoekwoorden plaatsen? Met welke technieken kunnen we de website verbeteren? Deze vragen worden in de vorm van een verbetervoorstel van de website aan u gepresenteerd. Misschien overbodig om te melden, maar Xspire gebruikt uitsluitend technieken die legaal zijn bevonden in het zoekmachine optimalisatie circuit. Doen we dit niet, dan kunnen we een zogenaamde 'penalty' riskeren. Door een penalty zal de website helemaal niet meer in de zoekmachine worden opgenomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie