Klanten over Xspire

De referenties bij Xspire zijn grepen uit e-mails van tevreden klanten. Waarom wordt jij geen tevreden klant?


"Ik ben zeer tevreden hoe het gegaan is, gewoon het heen en weer e-mailen is niet tot miscommunicatie geweest. Jij hebt een paar opzetjes gegeven waar ik me commentaar op gaf en je paste het zo weer aan. Ik vind het super gelopen. Je service vind ik ook uitstekend. In 1 woord: Geweldig!"

Matthijs Oosterom - M.S. Oosterom


René Gorissen over het opgave transport systeem:

"Het loopt goed, ik push de klanten niet, maar ze zien zelf het gemak. Het voorkomt wat onnodige telefoontjes in de voormiddag als ik aan het rijden ben"

René Gorissen - René Gorissen Transport


Guido van Laar over het SEO adviesrapport:

"Gisteravond heb ik je rapport een eerste keer doorgelezen. Je schrijft helder. Beter dan ik in mijn werk regelmatig tegenkom. Complimenten dus!"

Guido van Laar - Arise Orthopedagogiek


Dirk Rijnsburger over de Be Fair nieuwsbrief:

"Met drie puntjes... euh woorden: Vet gaaf mooi. Zijn andere verenigingen wel een beetje jaloers op... Mooi dus en Lennart's kwaliteit!"

Dirk Rijnsburger - CVV Be Fair


Inmiddels werken we al meer dan een jaar samen, en dit bevalt erg goed. Het contact verloopt prettig, zowel via email en telefoon. De producten die je oplevert zijn ook altijd goed te begrijpen en zien er mooi uit! En als het nodig is ben je, ook 's avonds laat, nog aan het werk, helemaal TOP! Daarnaast wil ik je ook bedanken voor de kansen die je ons als beginnend bedrijf gunt!

Nico Bijl - IT Traffic


Voor CetaBouw wilde ik snel een nieuwe professionele website, met een ontwerp dat past bij de uitstraling van CetaBouw. De website heb je binnen de deadline opgeleverd, met een duidelijke uitleg om website zelf aan te passen en up to date te houden. Ik ben erg tevreden over het ontwerp en de gehele uitvoering .

Nogmaals bedankt. Ik zal je zeker bij mijn kennissen en vrienden aanbevelen, voor het bouwen en ontwerpen van hun website.

Cees Krijgsman - CetaBouw - Aandacht voor uw vastgoed